Renovering af badeværelse

​Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Det kan enten være i form af et nyt bad eller en komplet renovering af badeværelse. Uanset hvad dine ønsker er, så står jeg klar til at realisere dine badeværelsesdrømme.

Jeg står primært til rådighed for kunder i og omkring Bjerringbro, Viborg og Aarhus, men jeg servicerer også kunder uden for disse byer.​

Jeg er en professionel og autoriseret murer med mere end 10 års erfaring i branchen. Derfor har jeg de rette kompetencer til at varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med renovering af badeværelse. Jeg sætter naturligvis altid kunden i centrum for arbejdet, så dine ønsker imødekommes bedst muligt.

Hvad koster renovering af badeværelse?
Det er ikke nemt at angive en konkret pris på, hvad en renovering af badeværelse koster. Dette afhænger nemlig af flere forskellige parametre, såsom opgavens omfang samt valget af materialer. Uanset om du drømmer om en lille eller stor badeværelsesrenovering, så er mine priser altid fornuftige og så billige som muligt.

Jeg deler altid gerne ud af min mangeårige erfaring gennem professionel rådgivning og vejledning. Således kan du være sikker på at vælge den mest fordelagtige løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Jeg rådgiver f.eks. gerne om valget af fliser og klinker.​

Kontakt mig for flere informationer om badeværelsesrenovering
Kunne du tænke dig flere informationer om f.eks.: Hvad koster et nyt badeværelse? Så er du velkommen til at kontakte mig med det samme.

Jeg kan kontaktes på telefon: 24 25 42 14 eller på mail: jacob@mchuse.dk, så hører du fra mig snarest muligt.

Jeg ser frem til at sammensætte et godt tilbud til dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os