Støbning af fundament i Århus og omegn

Mangler du hjælp til støbning af fundament i Århus eller omegn? Så er jeg klar til at udføre opgaven for dig. Jeg er en professionel murer med stor erfaring i branchen, og derfor kan du trygt samarbejde med mig. Jeg hjælper typisk kunder med fundament i Århus, Bjerringbro, Viborg og omegn, men jeg kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Hvad enten du skal have hjælp til opbygning af fundament i forbindelse med bygning af hus, skur, garage eller sommerhus, så står jeg klar til at hjælpe. Jeg har mere end 10 års erfaring med støbning af fundament, hvorfor jeg er i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte mig for hjælp.​

Maskiner og kompetencer til at udføre støbning af fundament
Udover min mangeårige erfaring har jeg også egen rendegraver til rådighed, hvilket gør det muligt for mig at løse mange typer opgaver. Hos mig er der derfor sjældent en opgave, som er for stor eller for lille til, at jeg kan udføre den.

Når du samarbejder med mig, kan du være sikker på, at jeg leverer holdbare løsninger til den aftalte tid. Jeg rydder naturligvis også op efter mig selv, når opgaven er afsluttet. Derudover kan du forvente konkurrencedygtige priser, uanset opgaven.

Kontakt mig, og hør om dine muligheder
Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for støbning af fundament i Århus eller omegn? Eller ønsker du at modtage et tilbud med en god pris? Så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til mig.​ Udover støbning af fundament tilbyder jeg bl.a. også renovering af badeværelse, tilbygning til hus og facaderenovering.

Jeg kan kontaktes på telefon: 24 25 42 14 eller på mail: jacob@mchuse.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os